9/14/2012

هر کس حداقل کمی تورک است

واقعیت علمی: هر کس حداقل کمی تورک است!
تورک بودن مردم 7000 سال قبل از میلاد در کشورهای اروپایی مهاجرت کردن به عنوان علمی به اثبات رسید.
مهاجرت کشاورزان در سال 7000 پیش از میلاد به آلمان و برخی کشورهای دیگر اروپایی در حال آمدن از خاک آناتولی علمی ثابت شده است.
اجداد مردم که در اروپا در قرن سنگ زندگی میکرند مهاجرت آنان از آناتولی و شرق میانه صورت گرفته است به اثبات رسید. روزنامه آلمانی تحت عنوان «همه ما کمی تورک هستیم» به نشر رسید.
به گزارش روزنامه آلمان کولنر اکسپرس Kölner Express تحت عنوان«همه ما کمی تورک هستیم» انسان شناس پروفسور دوکتر بورگر یواخیم در دانشگاه ماینس Mainz به نتایج تحقیقات اسکلت از دوره عصر سنگ از مهاجرت مرد مان آناتولی به اروپا اثبات شدن علمی آنرل نوشته است.
با حیوانات اهلی شان به اروپا مهاجرت کردند
به گفته پروفسور دکتر یواخیم بورگر Prof. Dr. Joachim Burger مردم آناتولی حیوانات اهلی شان را با خود به اروپا آورده است و هدف این تحقیقات بررسی چگونه آمدن حیوانات اهلی به اروپا بوده است.



Bilimsel Gerçek: Herkes Biraz Türk!

M.Ö. 7000 Yılında Avrupa Ülkelerine Giden insanların Türk Olduğu, Bilimsel Olarak İspatlandı.
Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkelerine M.Ö. 7000 yılında gelen çiftçilerin, Anadolu topraklarından geldiğinin bilimsel olarak ispatlandığı bildirildi.
Taş devrinde Avrupa’da yaşayan insanların atalarının Anadolu ve Orta Doğu’dan göç etmiş olduğu bilimsel olarak tespit edildi. Alman gazetesi haberi “Hepimiz biraz Türküz” başlığıyla verdi. Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkelerine M.Ö. 7000 yılında gelen çiftçilerin, Anadolu topraklarından geldiğinin bilimsel olarak ispatlandığı bildirildi. Alman “Kölner Express” gazetesi, “Hepimiz biraz Türküz” başlığıyla verdiği haberde, Mainz Üniversitesinden antropolog Prof. Dr. Joachim Burger’in Taş Devri döneminden kalan iskeletler üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre, o dönemin insanlarının Batı Anadolu’dan Avrupa’ya göç ettiğinin bilimsel olarak tespit edildiğini yazdı.
Evcil hayvanlarını da getirmişler
Prof. Dr. Joachim Burger, bölgeden o dönemde Avrupa’ya gelen insanların evcil hayvanları da beraberinde getirmiş olduğunu ve yerleşik olan insanlarla çok az ilişki içinde bulunduğunu da ifade etti. Burger, bu araştırmayı aslında bazı hayvanların Avrupa’ya nasıl geldiğini incelemek amacıyla yaptıklarını kaydetti.

Hiç yorum yok: